0

Promo Ogos 2014 – GLA COMPLEX

Setiap bulan Shaklee akan mengadakan promosi produk, berbentuk beli 6 botol, dan dapat percuma 1 botol.

Bulan ini, promosi dari Shaklee adalah supplement GLA.

Beli 6 botol GLA, dan dapatkan 1 botol percuma.

10584086_10204372568055451_4124845615988519810_n

GLA merupakan nama pendek untuk Gamma Linoleic Acid.

Oh, ia tak berasid ye,jangan risau 🙂 , nama je macam tu.

GLA adalah supplement kewanitaan. Ia berkait rapat dengan membetulkan masalah hormon wanita.

Sebab itu, wanita yang mempunyai masalah period tak stabil, masalah period lambat datang, senggugut semasa period, masalah menopause, semua ini sangat bagus untuk amalkan GLA

GLA akan bertindak membetulkan masalah hormon di dalam tubuh wanita.

Biasanya kita perlukan 2-3 botol GLA untuk mendapatkan kesan yang terbaik.

Harga untuk sebotol GLA hanya RM 91.25

**GLA Complex ni pun sesuai untuk semua peringkat kanak-kanak & juga lelaki ya.

Untuk order, anda boleh hubungi saya:

Eyda Sukiman
Sms/Whatsapp 0111 290 9545
Kedai Vitamin Eyda – Kota Bharu & Machang
Kedai Vitamin Kelantan – Kota Bharu & Machang
Mummy Healthy Vita Store

Advertisements