0

[ TESTIMONIAL ] Masalah Sembelit Semasa Hamil Hilang Dengan Set Kehamilan Shaklee

Assalamualaikum..Selamat malam ūüôā Buat apa tu?Mesti tengah rehat bersama keluarga kan??Sambil-sambil tu jom baca testimoni customer eyda yang telah consume Set Kehamilan selama seminggu dan masalah sembelit yang dihadapinya selama ini hilang..Alhamdulillah..suka eyda mendengarnya.


Ini merupakan supplement yang diambil oleh beliau :

SET KEHAMILAN TRIMESTER 1

  • VITA-LEA
  • B-COMPLEX
  • VITA C CHEWABLE
  • OSTEMATRIX




INFO & ORDER :
Shaklee Independent Distributor
ID 892528
Sms/whatsapp 0136950675
Advertisements
0

< TESTIMONI > Mengandung, Berpantang, dan Menyusu dengan Vitamin Shaklee

“Salam Nad, saya nak beri testimoni. Saya menyusukan Izzara, anak kedua saya.¬†

Kalau tak konsisten makan Shaklee, bukan susu tak ada atau kering tapi lambat produce. Jadi, Izzara kuat menyusu. Tapi bila saya konsisten amalkan makan Shaklee setiap hari, Izzara jadi cepat kenyang. Tidur pun lebih lena. Itu apa yang saya perhatikan. 

Kalau pump, nampak susu saya pekat. Kalau tak makan memang nampak susu saya cair. Best lah Shaklee ni. Cuma nak kena rajin makan sebab banyak. Hehe.

Saya mula consume Shaklee sejak mengandung sampai sekarang. Tak ambil apa-apa jamu, doktor tak benarkan.

Semasa anak pertama, saya tak amalkan Shaklee. Boleh nampak beza sangat. Untuk anak kedua ni, saya amalkan makan Shaklee dari mula mengandung, berpantang, dan menyusu.”¬†– Puan Syazwani

CREDIT TO : NADIAH SUHAIDI

Untuk Info & Order: 
Eyda Sukiman
Shaklee Independent Distributor 
Shaklee ID – 892528
Email: mummyhealthyvitastore.blogspot.com 
SMS/Whatsapp: 0136950675

0

< TESTIMONI > Kehamilan bersama Supplement Shaklee : Tiada Lagi Sembelit & Kekejangan

My 1st, 2nd and 3rd pregnancy dulu selalu sembelit, biasa lah kan bila dah boyot tu. 

Then masa breastfeed anak ke-3, berjumpa dengan Shaklee. Saya makan Set Breastfeeding, dan continue je sampai la sekarang ni pregnant anak ke-4, now dah 7 months, still continue sahaja suplement yang breastfeeding tu juga (Vita C, Vitalea, Omega Guard, Ostematrix).

Saya tak tahu lah mungkin faktor pemakanan saya, tapi rasanya supplement tu semua pun memang membantu saya. Setakat 7 bulan mengandung ni¬†belum sekali pun saya sembelit, cramp pun tak pernah lagi. Alhamdulillah saya sihat setakat ni ;)”¬†– Puan Adilah

Untuk Info & Order: 
Eyda Sukiman
Shaklee Independent Distributor 
Shaklee ID – 892528
Email: mummyhealthyvitastore@gmail.com 
SMS/Whatsapp: 0136950675