2

Testimoni Set Kesuburan Shaklee

Assalamualaikum semua..Salam 27 Ramadhan ūüôā

Produk TERPENTING untuk SET KESUBURAN SHAKLEE —–> GLA Complex

GLA Complex daripada Shaklee sememangnya kaya dengan kandungan Gamma-Linolenic Acid.Khasiat yang sama sepertimana yang terkandung dalam supplement EPO yang berada di pasaran.

Namun begitu, GLA Complex Shaklee mengandungi 17 Р25% khasiat sumber asli GLA iaitu Borage Seed.

GLA Complex telah banyak membantu wanita di luar sana untuk hamil..serta dapat mengatasi masalah dalaman yang para wanita diluar sana alami.Syukur Alhamdulillah…

Jom kita ketahui bagaimana GLA Complex Shaklee boleh membantu anda?

‚ĚĀ Adakah anda perasan bahawa sebulan sekali anda akan mengeluarkan¬†sejenis cecair¬†(lendir). Lendir tersebut menandakan bahawa anda sedang di dalam tempoh kesuburan. GLA COMPLEX SHAKLEE membantu anda¬†menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk membantu kesuburan¬†iaitu cecair (lendir) yang berwarna¬†putih telur.
 
‚ĚĀ Cecair lendir tersebut¬†membantu sperma untuk berenang terus ke uterus, dan seterusnya ke tiub falopio untuk disenyawakan dengan sel ovum. GLA COMPLEX SHAKLEE membantu anda menghasilkan cecair tersebut yang meningkatkan kualiti cecair lendir anda yakni tahap kesuburan anda. Cecair ini juga¬†membantu sperma untuk hidup lama di dalam tiub falopio sehingga 5 hari. Oleh itu, walaupun anda tidak berpeluang untuk bersama pada waktu subur, anda masih anda peluang kerana sperma masih berada di situ hingga hari ke 5.

Disini Eyda nak kongsikan beberapa testimoni customer Shaklee yang mengamalkan GLA COMPLEX Shaklee untuk salah satu usaha mereka untuk hamil.

Testimoni Berjaya Hamil!

image

Testimoni Set Kesuburan 1

image

Testimoni Set Kesuburan Shaklee 2

image

Testimoni Set Kesuburan Shaklee 3

image

Testimoni Set Kesuburan Shaklee 4

Alhamdulillah.. segalanya dengan izin Allah jua… dengan mengamalkan pengambilan supplement, istiqamah dan sentiasa berdoa kepada Allah, Alhamdulillah, mereka berjaya hamil… walaupun ada yang mempunyai masalah period tidak teratur, mengalami cyst / pcos.. namun mereka tetap berjaya hamil dengan izin Allah.. Alhamdulillah…

image

Jadi kepada semua wanita di luar sana yang mungkin mengalami masalah yang sama, jangan putus asa.. Teruskan usaha.. Sebelum anda membelanjakan wang yang banyak dengan rawatan moden, apa kata anda cuba mengamalkan pengambilan supplement dahulu.. In Shaa ALLAH, ia boleh membantu.. yang penting, jangan lupa pada Allah, sentiasa berdoa pada-Nya serta tawakal.. in shaa ALLAH, ALLAH akan membantu kita.. :):)

Dapatkan supplement anda SEKARANG!!

Hubungi Eyda dan anda akan mendapat FREE CONSULTATION dengan pembelian supplement Shaklee daripada Eyda.

Eyda Sukiman
ID 892528
Sms/whatsapp 01112909545
Mummy Healthy Vita Store

Advertisements
0

GLA Complex – Tingkatkan Peluang Hamil, Atasi Cysts..



Masalah haid tidak teratur? Sukar hamil? Ada cysts atau fibroid? Berisiko kanser?
Kulit kusam, berjeragat atau tona kulit tidak sekata? PMS? Menopuse? Ini semua
masalah biasa yang dialami oleh kaum wanita kan. Tapi tahukah anda untuk
mengatasi semua masalah ini hanya perlukan satu sahaja… haa apa tu ya???

Biasa dengar Shaklee GLA Complex tak? Kita biasa dengar EPO kan. Haa kalau nak
tahu Shaklee GLA Complex adalah EPO versi Shaklee. EPO sebenarnya adalah
gamma-linolenic acid (GLA) yang diekstrak dari Evening Primrose Oil (EPO). Jadi
mudahnya ia dipanggil sahaja EPO.

Apa pentingnya GLA ni? GLA mengandungi Omega-6 yang amat diperlukan oleh
ovari dan sistem reproduksi wanita. Sebab tu juga orang masalah haid, sukar
hamil dan menopouse memang digalakkan ambil EPO atau lebih tepat lagi Omega-6.




Jadi apa fungsi menyeluruh Shaklee GLA Complex?

1. Shaklee GLA Complex seimbangkan hormon untuk melancarkan kitaran haid

2. Shaklee GLA Complex membantu meningkatkan kesuburan dengan cara membentuk persekitaran rahim yang sihat dan optimum untuk persenyawaan dan membantu wanita dalam menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan

3. Shaklee GLA Complex melegakan simptom PMS

4. Shaklee GLA Complex membantu mengatasi masalah menopouse

5. Shaklee GLA Complex menguatkan kuku dan rambut

6. Shaklee GLA Complex menjadikan kulit cantik, sihat dan berseri (jika diamalkan berterusan kulit akan kelihatan glowing)

7. Shaklee GLA Complex membantu menangani ekzema

8. Shaklee GLA Complex membantu melegakan simptom artritis reumatoid

9. Shaklee GLA Complex menguatkan sistem imun badan

10. Shaklee GLA Complex bersifat anti-oksidan untuk memperlahankan proses penuaan

11. Shaklee GLA Complex mengurangkan blood clot yang mengakibatkan arteri tersumbat dan serangan jantung

12. Shaklee GLA Complex mengawal kencing manis dan darah tinggi

13. Shaklee GLA Complex mengawal kolesterol dan membakar lemak

14. Shaklee GLA Complex membantu fungsi saraf

15. Shaklee GLA Complex melambatkan proses osteoporosis

16. Shaklee GLA Complex mencegah pembentukan sel-sel kanser

17. Shaklee GLA Complex mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri

18. Shaklee GLA Complex membantu membaiki simptom berkaitan masalah kencing manis seperti peningkatan sensitiviti terhadap kesakitan dan menghilangkan kebas pada bahagian bawah badan.

19. Kajian membuktikan pengambilan 480mg setiap hari Shaklee GLA Complex boleh mencegah kemerosotan dan mengurangkan masalah kencing manis dengan membaiki kadar insulin dan kolesterol.

*********************************************************************************************************************
Jom kita lihat testimoni-testimoni customer yang pernah mengambil GLA COMPLEX ini ūüôā


TESTIMONI 1
TESTIMONI 2

TESTIMONI 3
Apa kelebihan Shaklee GLA Complex berbanding EPO biasa di pasaran? 

РGLA Shaklee diekstrak dari minyak borage (herba favourite orang Barat) di mana ia mengandungi 2x ganda jumlah GLA dan 3x ganda lebih berkesan dari EPO biasa. 

– Uniknya lagi Shaklee GLA Complex digabungkan dengan minyak sunflower dan
Vitamin E untuk meningkatkan penyerapan dan keberkesanannya. EPO biasa cuma ada GLA sahaja ya dalam kuantiti yang rendah. Tapi tidak dengan Shaklee GLA Complex.
РDengan harga retail RM91.25 untuk 60 biji dan keberkesanan yang tinggi, pastinya pelaburan anda berbaloi. Tapi berita gembira untuk anda, di Mummy Healthy Vita Store anda boleh menikmati diskaun hingga 20%. Berminat ??

Hubungi saya untuk harga promosi istimewa dan konsultasi panduan makan khusus untuk setiap pembelian dari saya.

INFO & ORDER :
Shaklee Independent Distributor
ID 892528
Sms/whatsapp 0136950675


* Testimoni ini adalah dari pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Sila konsult dengan pengedar anda untuk
info lanjut.
0

Testimonials : Kompilasi Testimonial Cadangan Supplement Kesuburan Shaklee

Assalamualikum semua..Jom kita lihat testimoni-testimoni customer yang telah disahkan hamil setelah menggunakan set kesuburan Shaklee ini..Alhamdulillah sekiranya kita usaha + berdoa + tidak putus asa..rezeki akan datang tanpa diduga ūüôā



TESTIMONI 1

“Alhamdulillah…..disini sya nak kongsi skit pengalaman saya….setelah setahun saya mendirikan rumah tangga saya belum dikurniakn cahaya mata….dan dua bulan yang lepas saya cuba set kesuburan shaklee berkat doa n sabar sy akhrye smlm sy ada brta gmbra…sy dsahkn hmil 5mnggu……doakn sy dan kdgn slmat ye..”






TESTIMONI 2
“Hi Dearies,
Saja nk share testimoni kt sini… Saya berkahwin hampir setahun…. saya mula ambil produk shaklee utk kecantikan kulit bermula april tahun lepas.. selepas saya berkahwin saya ambil ESP, vitamin E & Shaklee Collagen.. ada juga ambil GLA Complex utk period saya…. sejak berkahwin saya dan suami memang selalu je travel… kadang2 atas urusan kerja… kadang2 jalan2 je… Belum terfikir nak ada baby.. walaupun kami x pernah merancang.. mungkin belum ada rezeki..¬†

Tapi.. lepas tengok kawan2 yang baru je kawin… terus je preggy.. membuatkan saya mula merasa yang saya pun teringin utk mengandung. Memang tak nak tunggu lagi… April lepas…saya contact ibu saudara saya merangkap shaklee distributor.. dia cadangkan saya ambil vitalea, b complex dan vitamin C di samping meneruskan GLA complex… untuk suami ambil vitamin E & Zinc utk kesuburan lelaki…

Harini, sudah 1mnggu period saya lewat… tekak mula rasa mual, pinggang rasa lenguh2… saya rasa pelik.. pagi tadi… sebelum mandi… saya terdetik utk cuba buat upt… memang ada je simpan dalam laci, since saya ni memang bekerja di hospital. Lepas saya titikkan urine pada alat tu… saya biarkan je.. dan pergi mandi…. lepas dh siap mandi… saya lihat sekali imbas je alat tu..saya terkejut sbb ‘positive’ saya terus kejutkn suami saya…die sangat teruja..tak tau nak cakap apa…smpai je di tempat kerja..saya recheck,but still same ‘positive’…. Then saya ke gyne dctor utk scan.. alhamdulillah… janin sudah terbentuk dan berkeadaan amat baik di dalam rahim saya…¬†

Alhamdulillah sekali lagi…. saya hamil selepas 2 bulan selepas mengamalkan set kesuburan Shaklee utk suami & isteri… kawan2 yang sedang mencuba jangan berputus asa ya… lambat atau cepat itu semua atas rezeki masing2.. yang penting Usaha…”






TESTIMONI 3

” Assalam just nak share experience..saya start consume GLA COMPLEX on January 2013 sebab ada masalah period pain & cycle period panjang.Saya dah kahwin lebih kurang 4 tahun 6 bulan.Baru-baru ni saya check UPT positive.Doktor cakap dah 6 weeks.Doakan saya selamat bersalin.”




Alhamdulillah..ini semua adalah kerana keizinan ALLAH SWT disamping usaha meraka yang tak pernah jemu dan tak putus asa..In shaa Allah pasti akan ada rezekinya sekiranya kita sentiasa berusaha + berdoa + tidak putus asa..Cuba dan terus mencuba..saat manis pasti akan tiba ūüôā

Untuk supplement kesuburan Shaklee..anda boleh mencuba :



1) GLA COMPLEX 

–¬†Antara fungsi GLA (gamma linolenic acid) adalah menurunkan kolesterol dan ia membantu melegakan sindrom pra haid (PMS) seperti senggugut, dan membantu meningkatkan lendir servik yang berkualiti untuk kesuburan.

–¬†GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Sebulan sekali seorang wanita akan mengeluarkan cecair yang sebegitu, yakni sewaktu subur. Namun, tak semua orang mendapati cecair yang dihasilkannya sebegitu ‚Äėsubur‚Äô. Di sinilah fungsi GLA untuk membantu dalam penghasilan cecair yang melambangkan kesuburan ini, yang membantu sperma untuk berenang ke uterus, terus ke tiub falopio untuk bersenyawa dengan sel ovum. Bukan itu saja, cecair ini juga membantu sperma untuk terus hidup dalam tiub falopio sehingga 5 hari. Jadi, kalau tak ‚Äėkena‚Äô hari subur pun masih ada can sebab sperma masih ada di situ sampai hari ke-5.


2) ESP

–¬†Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.

–¬†Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.

–¬†Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk hamil.

–¬†Menyokong kesihatan imunisasi badan, mengawal paras kolesterol dan menyokong kesihatan jantung dan prostat.


Manakala untuk si suami pula boleh mencuba :

1) VITA-E COMPLEX

Antara keunikan Vitamin E keluaran Shaklee adalah ianya dilengkapi dengan Selenium, salah satu unsur penting untuk meningkatkan kuantiti sperma pada lelaki dan mengurangkan risiko kecacatan pada bayi.

2) ZINC COMPLEX

–¬†Sangat penting untuk kesuburan terutamanya buat lelaki. Ia membantu menjaga fungsi organ seksual dan penghasilan hormon testosterone. Kekurangan zinc pada lelaki akan menjejaskan bilangan, pergerakan dan kesihatan sperma.


Jadi kepada anda yang masih ternanti-nanti untuk mendapatkan cahaya mata,tidak salah untuk anda mencuba supplement ini..In shaa Allah ada rezeki anda nanti..yang penting anda kena terus berusaha,berdoa dan bertawakal..In shaa Allah boleh..

Sekiranya anda ada apa-apa pertanyaan jangan malu jangan segan boleh hubungi eyda di : 

SID 892528
Sms/Whatsapp 01112909545