0

Mealshakes – Multivitamin Hebat Untuk Semua Individu

Assalamualaikum 🙂

Harini nak bercerita mengenai Promo Item Bulan Mei ini – MealShakes (Multivitamin hebat untuk semua orang)





Sebenarnya Mealshakes ni sangat la bagus dan praktikal untuk semua orang kerana merupakan supplement multivitamin terbaik yang bukan tablet. Jadi sangat sesuai untuk orang yang sukar telan tablet. Mealshakes shaklee bukan sahaja sesuai sebagai multivitamin untuk wanita dan multivitamin untuk kanak-kanak yang kurang berselera makan. Malah semua orang boleh mengambil mealshakes shaklee sebagai pelengkap multivitamin harian.


MealShakes merupakan hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:

• Sarapan segera yang berkhasiat
• Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
• Hidangan segera untuk para atlet
• Kudapan menarik pada bila-bila masa
• Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.




Fakta tentang MealShakes Shaklee:

• Membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh.
• Sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein.
• Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah glisemik.
• Rasa French Vanilla yang enak (seperti aiskrim vanila), boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan susu, atau minuman kegemaran.


Siapa yang sesuai mengambil MealShakes Shaklee?

• Bayi bermula 1 tahun ke atas
• Kanak-kanak
• Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
• Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang
• Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil
• Warga tua
Kelebihan Meal Shakes Shaklee
• membantu perkembangan minda dan IQ anak
• menambah selera makan anak-anak
• membantu masalah sembelit
• mengatasi masalah selalu selsema dan asma
• menguruskan badan



Kebaikan Multivitamin – Mealshake Shaklee

  • Melengkapkan 35% keperluan harian vitamin dan mineral yang diperlukan
  • Lengkap 24 jenis vitamin dan mineral penting
  • Mengandungi serat makanan dan protein – mudah lawas
  • Tinggi kalsium – 60% kalsium (dibancuh dengan whole milk). 
  • Dilengkapi dengan magnesium dan vitamin D untuk penyerapan kalsium yang berkesan
  • Kolina pada lecithin soya yang terkandung dalam mealshake penting untuk perkembangan minda
  • Tidak mengandungi laktosa (sesuai untuk orang yang alah laktosa)
  • Penting untuk tumbesaran – Mengandungi asid folik, biotin dengan kalsium, magnesium untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar
  • Kaya dengan antioksida – yang bertindak melawan jangkitan, meningkatkan sistem imun. Seperti vitamin A, C, E, Zink dan selenium.
  • Mencantikkan kulit – Mengandungi vitamin B lengkap, zat besi dan copper untuk membina sel-sel darah merah yang sihat dan mencantikkan kulit
  • Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium 
  • Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu. 
  • Sediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. 



Bulan ni Promo Mealshakes ya..Beli 6 Percuma 1..

Anggap lah ini sebagai pelaburan awal anda untuk membantu anak-anak membina kehidupan mereka. Tidakkah anda bangga anak anda skor dalam peperiksaan dan juga kegiatan sukan di sekolah? Jadi rebut lah peluang bulan ini dengan membeli 6 canister mealshake percuma 1 🙂 Jimat BERGANDA-GANDA !


SID 892528
Sms/Whatsapp 01112909545

Advertisements
0

Kelebihan & Kebaikan Meal Shakes Shaklee Untuk Seisi Keluarga

Sempena promosi Meal Shakes bulan ini yang masih lagi berbaki 6 hari..sini eyda nak ceritakan kelebihan Meal Shakes untuk seisi keluarga..Jom kepada sesiapa yang belum mencuba Meal Shakes,dapatkan segera stok Meal Shakes sempena promosi harga runtuh ni..berbanding dengan harga sebelum promosi RM114..Sekarang hanya RMxx..Pasti rugi kalau anda tak mencuba!!!
 
 
 
 
 
Meal Shakes merupakan hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
 
• Sarapan segera yang berkhasiat
• Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
• Hidangan segera untuk para atlet
• Kudapan menarik pada bila-bila masa
• Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium
 
Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.
 
Fakta tentang Meal Shakes Shaklee:
 
• Membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh.
• Sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein.
• Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah glisemik.
• Rasa French Vanilla yang enak (seperti aiskrim vanila), boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan susu, atau minuman kegemaran.
 
 
Siapa yang sesuai mengambil Meal Shakes Shaklee?
 
• Bayi bermula 1 tahun ke atas
• Kanak-kanak
• Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
• Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang
• Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil
• Warga tua
Kelebihan Meal Shakes Shaklee
• membantu perkembangan minda dan IQ anak
• menambah selera makan anak-anak
• membantu masalah sembelit
• mengatasi masalah selalu selsema dan asma
• menguruskan badan
 
 
Jom ikhtiar sihat dengan Shaklee.Bestke Best??Mestilah best !
 
SID 892528
Sms/Whatsapp 01112909545
0

Testimonials – Mealshakes menyelesaikan Masalah Sembelit Anak Eyda

Alhamdulillah..masih diberi peluang untuk mengupdate blog kesayangan ini 🙂 ..Bangun pagi ni dengan penuh teruja & semangat sebab apa?Bulan ni adalah promosi untuk MEALSHAKES..Subhanallah..sangat-sangat rugi kepada sesiapa yang tidak mahu mencuba Meal Shakes ini..Sesuai untuk semua peringkat umur..bermula dari kanak-kanak berumur 1 tahun sehinggalah warga tua.


Anak eyda pun consume Meal Shakes ni tau..Alhamdulillah selama 3 bulan consume Meal Shakes ni anak eyda tak pernah demam lagi setakat ini,sembelit dah hilang,selera makan bertambah dan yang paling penting,antibodinye semakin kuat & nampak perubahan yang positif dalam dirinya (Lebih suke membaca,menulis,main puzzle,lebih fokus dalam sesuatu).Syukur..semuanya dengan izin ALLAH SWT juga 🙂



Kepada ibu bapa yang nak mencuba Meal Shakes ni untuk diri sendiri atau untuk si manja anda,bolehla dapatkan segera Meal Shakes sementara tengah promosi ni ye..Harga eyda jamin,memang sangat berbaloi..Beli 6 Percuma 1 tau..1 canister tahan dalam 2bulan..Selain tu juga dengan setiap pembelian 6 botol percuma 1 ni..anda akan di invite oleh eyda ke dalam EXCLUSIVE GROUP untuk customer-customer yang purchased produk Shaklee ye.Tak nak beli 6 botol pun takpe,,beli sebotol pun boleh..eyda akan bagi harga yang spesial kepada anda. 🙂 

Wan Qayyim Fahim duta kecil Ibu untuk MealShakes 🙂
Disini Eyda ceritakan serba sedikit mengenai Meal Shakes ini : 

  • Meal Shake merupakan minuman bernutrisi yang menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan harian.

  • Ia diperbuat daripada bahan semulajadi – buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain.


** Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hinggalah ke peringkat orang dewasa. Ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.



Siapakah patut ambil Meal Shake ini?


Meal Shake Shaklee dihasilkan untuk semua golongan – bayi, pelajar, kanak-kanak sedang membesar, ibu mengandung, para atlet, vegetarian, orang sakit, orang sibuk bekerja dan orang yang selalu mengambil makanan segera (makan tidak tentu).Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh khasiat, Meal Shake Shaklee adalah pilihan yang tepat sekali!



Jom kita tengok manfaat utama Meal Shake Shaklee ini:


1. Nutrisi Lengkap

~mengandungi 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat akan menyebabkan menyukarkan kadar penyerapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. ia turut mengandungi lecithin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak


2. Membekal nutrisi kepada sel tubuh

~kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel kulit, kuku, rambut, darah, organ, imun dan lain-lain

3. Membantu tumbesaran

~mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses pembesaran tubuh badan

4. Anti oksida

~Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan agen anti oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.

5. Mengembalikan seri wajah

~mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan kuprum yang cukup untuk membina sel-sel darah yang sihat, sekaligus memberi kompleksi wajah yang lebih cantik

6. Detokfikasi

~kaya dengan serat larut untuk membanu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus

7. Kelazatan rasanya

~ minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktosa semulajadi, penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan.



SID 892528
Sms/Whatsapp 01112909545


0

Testimonials Mealshakes – Tiada lagi Masalah Sembelit Untuk Anak Eyda

Assalamualaikum semua 🙂
Anak anda mempunyai mslh sembelit? Kurang selera mkn @ picky eater? Selalu selesema dan kurang sihat?Harini eyda nk bgthu pasal MEALSHAKE..Ni antara 7 sebab mengapa Mealshakes penting utk si manja anda 🙂

Mealshake ni blh membantu menaikkn selera mkn ank2 anda, blh mengurangkan masalah sembelit dan sebagainya!! Eyda pn pernah consume MEALSHAKES untuk my son Qayyim.Die mmg selalu sgt sembelit, mgkin kerana formula milk (FM) & kurang mkn nasi and also anti sayur.Ni testimoni eyda sendiri ye..So mohle kite pakat2 baca testimoni anak eyda ni 🙂

————————————————————————————————————



“My own testimonial..haa ini Qayyim..umurnya 3y this May..before this qayyim ada masalah sembelit.Susah sangat nk poo poo.Tiap kali nak poo poo mesti menangis & berpeluh2 dibuatnya ha.Memang wajib menyorok kat bucu dinding or mana-mana bahagian rumah tiap kali nak poo poo.Najis poo poo nya tak payah cakapla,berketul-ketul,kadang-kadang ada darah sekali.Memang kesian..dah macam cara try,kurangkan scoop susu nya,bagi makan buah,kasi ubat masuk bontot,semua tak mnjadi..kalau jadi pun kejapje,lepastu sembelit balik.Qayyim ni pulak mmg tak suke sayur(Budak mana yang suka sayurkan..jarang sangat nak dengar kids makan sayur) Thats why salah satu punca menyebabkan die susah nak poo poo.After eyda kenal dengan Shaklee ni,eyda try bagi MEALSHAKES kat anak eyda,masukkan 1teaspoon dalam susunya and Alhamdulillah dengan izinNYA,masalah sembelit yang dialami hilang,poo poo pun hari2,,berbanding before this 3-4 hari sekali baru nak poo poo..Kadang-kadang seminggu pun tak poo poo lagi and now everyday Alhamdulillah.Dan paling memeranjatkan eyda,Qayyim yang sememangnya selama ini dia adalah seorang yang ANTI SAYUR,tiba-tiba mintak nak mkn sayur!haha..bagus bukan??Selera makan pnu bertambah,dengan die yang aktif memang memerlukan tenaga yg banyak!Now im so happy..no more sembelit,no more nangis2 time poo poo,perut dia pn sehat!!hihi”

Alhamdulillah syukur 🙂 Ibu mana yang tak suka bila anaknya sihat..tiada masalah kesihatan dan selera makan bertambah..bukan?Syukur dipertemukan dengan Shaklee..

Okey now jom kita lihat testimoni-testimoni customer/ibu-ibu lain mengenai Mealshakes,,
Testimoni 1

Testimoni 2

Testimoni 3

Testimoni 4

Testimoni 5

Testimoni 6
♥ Anak sehat,ibu pasti bahagia!!

**Sekiranya si manja anda pun mempunyai masalah sebegini,bolehla cuba ikhtiar dengan memberikan Mealshakes kepada anak-anak anda ya..Tak salah untuk berikhtiar..Selebihnya kita serahkan pada DIA 🙂 Kesihatan anak adalah sangat berharga !
SID 892528
Sms/Whatsapp 01112909545