0

1001 Kelebihan Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee


FAEDAH DAN KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE



1. Dengan jadi ahli Shaklee, anda dapat untung Jual Harga Runcit (Retail Price) sehingga 30%.
2. Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan. Ia dikenali sebagai Bonus Prestasi. Nilainya adalah 5% hingga 21%.
3. Bonus Kepimpinan
4. Bonus Tambahan
5. Insentif Coordinator
6. Insentif Istimewa
7. Insentif pelancongan
8. Subsidi Kereta

PURATA PENDAPATAN TAHUNAN

Ranking Level & Purata Pendapatan

KEISTIMEWAAN JADI AHLI SHAKLEE BERSAMA KAMI

1. Dinaungi oleh Presidential Master (PM SHAREEZA @ MAMA CERY ) – JUTAWAN SHAKLEE & Berpuluh Masters Coordinator ternama.(Susur Galur Eyda : PM SHAREEZA —> MASTER IFFAH ANUAR (MIA) —> MASTER NADIAH SUHAIDI (MNS) —> Eyda Sukiman (Supervisor To Be).
2. Sokongan berterusan.
3. Tutorial online dan juga offline (jika mahu)
4. Kelas dan coaching offline.
5. Seminar dan gathering.
6. Tips perniagaan dari Masters berpengalaman.
7. Pelbagai aktiviti menarik

Moto Utama Group Jutawan Shaklee

********************************************************
BAGAIMANA NAK MULA?


Anda boleh memilih pakej-pakej di bawah:-

1. Pendaftaran ialah RM65 seumur hidup (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui Eyda. Maksimum registration ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch)

ATAU



2. Membuat pembelian RM680 (200 UV point) untuk keahlian percuma, ATAU
3. Pembelian 2 botol Vivix untuk keahlian percuma, ATAU
4. Pembelian 3 kotak Collagen Powder untuk keahlian percuma.

***********************************************************************************************


PERBEZAAN KAMI


  • Perniagaan berasaskan produk
  • Sistem yang halal
  • Belajar bagaimana buat marketing online secara agresif
  • Akan di invite ke Secret Group MUMMY EYDA RICH EMPIRE untuk dapatkan tips-tips dan teknik marketing dan jualan.
  • OFFER BEST ini hanya terdapat dalam kumpulan kami sahaja. Hubungi Eyda di eydashub@gmail.com / PM/SMS/WHATSAPP Eyda 01112909545 untuk maklumat lanjut.


PERLU KE MAINTAIN POINT SETIAP BULAN?

  • Tidak. Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase.
APA YANG PERLU DILAKUKAN SEKIRANYA SAYA NAK DAFTAR SENDIRI DI BRANCH?

  • Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Boleh gunakan ID Eyda 892528 sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan Eyda (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee.(Mane tahukan ? Tiba2 anda nak jana income dengan Shaklee 🙂 .
APA NAK BUAT JIKA SAYA DAH DAFTAR DENGAN ORANG LAIN TETAPI TIDAK
MENDAPAT GUIDELINE UNTUK BISNES SHAKLEE?

  • Anda boleh tukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula2 mendaftar (step paling atas tadi). Anda boleh menggunakan ID Eyda sebagai sponsor anda, 892528. In shaa ALLAH Eyda akan membimbing anda sehingga berjaya. Dengan menjadi ahli di bawah Eyda (menggunakan ID saya 892528 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.

RUGI KE KALAU SAYA MAKAN SHAKLEE TANPA JADI AHLI SHAKLEE?

  • Sejujurnya sangatlah rugi sebabnya point belian tu akan diberikan kepada AHLI Shaklee yang jual Shaklee pada anda! Beliau yang akan dapat cash back dan segala benefit di atas tadi. Kan ke rugi. Kalau dah merasakan Shaklee ni memang bagus untuk seisi keluarga dan diri anda juga. So, memang berbaloi berganda-ganda lah kalau anda dapat menikmati semua benefit di atas. Dan sudah tentunya dengan Guideline yang betul dan teliti jika anda daftar di bawah Eyda~!! Best ke best ?? Mestilah best tau !! 😀

****************************************************************************


Jadi apa tunggu lagi? Jomlah sertai kumpulan kami..Tak rugi anda mencuba tau..Tambahan pula sekarang Shaklee telah menetapkan bahawa HARGA SPECIAL – HARGA KASIH SAYANG – HARGA ADIK BERADIK ke adalah TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk NON-MEMBERS..Harga Ahli hanyalah untuk AHLI YANG BERDAFTAR SAHAJA..Manakala Harga Retail adalah untuk pelanggan-pelanggan yang tidak berdaftar dengan Shaklee 🙂

Anda nak jimat bukan ? Jadi jangan dilengah2kan lagi..Jom daftar segera sebagai AHLI SHAKLEE..Hanya dengan RM65 seumur hidup..Tak kisahlah anda nak makan sendiri atau untuk berbisnes & jana income..ianya sangatlah berbaloi + menguntungkan..

Sebarang pertanyaan boleh hubungi Eyda di :

SID 892528
Sms/Whatsapp 01112909545

Advertisements
0

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Sejak kebelakangan ini, ramai yang bertanya saya tentang kelebihan menjadi ahli Shaklee. Maklumlah saya tak pernah berkongsi malah rasanya tak pernah ‘approach’ sesiapa melalui blog saya untuk menjadi ahli atau memulakan perniagaan dengan Shaklee.


Shaklee sebagai salah satu pengeluar produk kesihatan terbaik dunia menyediakan produk-produk terbaik untuk kesihatan seisi keluarga dari peringkat kanak-kanak hinggalah orang dewasa dan hampir kesemua penggunanya berpuas hati dengan hasil yg dirasai oleh mereka. Saya sendiri menggunakannya terutama multivitamin dalam membekalkan nutrien sempurna dalam menjalankan aktiviti seharian.


Menjadi ahli Shaklee sebenarnya tak adalah susah pun. Cuma daftar dan gunakan produknya, kumpul points. Mesti anda pernah menggunakan kad bonus link, kad petronas dan lain-lain, cumanya dalam hal Shaklee, mata terkumpul itu bertukar menjadi duit di hujung bulan seperti gaji anda bulanan.


FAQ tentang menjadi ahli Shaklee:


1) Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee?


Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee, ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM670 Semenanjung & RM850 Sabah/Sarawak) untuk mendapat keahlian percuma.


Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 892528 sebagai sponsor.


2) Yuran keahlian Shaklee


Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda. Yuran keahlian ini adalah untuk seumur hidup.


3) Maintain point dan keahlian


Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase


4) Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?


Tak perlu.


5) Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?


Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Anda boleh gunakan ID saya 892528 sekiranya anda berhasrat untuk bersama-sama dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee.

6) Peluang Perniagaan Bersama Shaklee

Shaklee menawarkan semua ini kepada anda. Terpulang kepada anda untuk menggapainya ataupun tidak. Mungkin ini boleh saya katakan. Shaklee antara syarikat yg memberi peratusan TERBANYAK kepada para pengedarnya sebagai balasan yang setimpal dengan usaha mereka setiap bulan.

ANDA KURANG PERCAYA! MASUK GROUP RAHSIA KAMI & SAYA AKAN BUKTIKANNYA !


Apa kelebihan jadi ahli Shaklee


1- Anda dapat membuat pembelian dengah harga AHLI.(25% less dari harga retail)

2-Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada CASH setiap bulan.(Dari 5%-21%)


3-Dengan menjadi ahli di bawah saya, anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami secara online dan offline dengan pimpinan MENTOR berdedikasi.

4-ACCESS kepada SPECIAL GROUP kami dengan pelbagai maklumat yg memudahkan bisnes anda.





Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya untuk maklumat lanjut.

INFO & ORDER :
Shaklee Independent Distributor
ID 892528
Sms/whatsapp 0136950675