0

< CADANGAN > Variasi resipi cara bancuh ESP

Assalamualaikum semua..petang ni Eyda nak kongsikan cara campuran minuman dengan ESP..Kalau macam Eyda,sangat suka ESP + NESTLE BLISS (strawberry / blueberry) .Subhanallah sangat sedap tau..Nanti u all boleh cuba okey.Yang pasti,anda tak boleh mix kan ESP dengan air panas tau sebab nanti kandungan protein di dalam ESP akan hilang ūüôā
Memandangkan ESP ni  one of our best seller.. maka dibawah ni disenaraikan cadangan beberapa contoh resipi cara bancuh yg anda boleh cuba..
  1. ESP + Air suam 
  2. ESP+ Fresh Milk (sama ada susu kotak atau susu tepung) 
  3. ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP) 
  4. ESP + Susu Anmum 
  5. ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee 
  6. ESP + Nesvita 3in1 
  7. ESP + jus twister tropicana 
  8. ESP + Ribena 
  9. ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga) 
  10. ESP + Milo/Horlicks 
  11. ESP + sirap bandung 
  12. ESP + fresh milk + 1sudu madu + 1sudu oat + 1sudu serbuk koko (blend) *boleh mix setengah sudu kecikserbuk Shaklee fiber (jika ada) 
  13. ESP + KOKO + OAT 
  14. ESP + Milo/Serbuk Coklat Cadbury + SUSU HL 
  15. ESP + kurma + oat+ susu tepung + madu + air msk (blend) 
  16. ESP + kurma + kismis + badam + fresh milk <<<<Рblend 
  17. ESP + meal shakes + MILO<<<<— sejukkan SEDAP.¬†
  18. ESP + Nestle Bliss (sejuk2 dari peti ais) 
  19. ESP + Kurma + nestum (bukan 3 in 1) + mealshakes + susu tepung <Рblend, pastu letak ketul ais, sedap n kenyang 
  20. ESP + kurma + badam + avocado + ais(blend sekali) –>hasil? sgt mengujakan!!¬†

Dan ini pula resipi smoothies

Bahan2:

  • Segelas fresh milk¬†
  • 1-2sudu besar natural plain yogurt¬†
  • fresh fruits (saya guna banana pagi ni… potong kecik2.. then frozenkan sebentar)¬†
  • Suplemen (sy add sesudu ESP, sesudu Mealshake dan sepeket Collagen powder.. sbb tu resipi namanya awet muda kekal langsing.. haha)¬†
  • 1 sudu kecik madu¬†
  • Serbuk koko (optional)¬†

Cara2 : Blend semua bahan2 di atas ….kemudian apa lagi.. minummmm


Wahh..bestkan??Banyak sangat cara nak menikmati ESP..Tapi bagi eyda,eyda paling suka NESTLE BLISS + ESP @ HORLICKS SEJUK + ESP..sangat sedap!!Dan semestinya kenyang sentiasa ūüôā

Shaklee Independent Distributor 
Shaklee ID – 892528
Email: mummyhealthyvitastore@gmail.com 
SMS/Whatsapp: 0136950675

Advertisements