0

Testimonial ESP + BASIC H : Kulit Baby Semakin Putih & Gebu – Suhu Demam Turun Selepas Gunakan Basic H

Assalamualaikum dan selamat petang..Jom cuci mata baca kisah Puan Nurhafiza Zahari yang telah consume ESP + BASIC H dan mendapat kesan yang sangat mengkagumkan..kulit baby semakin putih,demam jarang “menyinggah” dan Basic-H yang beliau gunakan untuk mengelap badan anaknya ketika demam dan Alhamdulillah suhu badan sangat cepat turun 🙂




“Salam, just nak share experience sebelum & selepas makan ESP. saya start consume ESP lebih kurang 14 hari lepas bersalin. time tu amek set penyusuan + set slimming.. Gambar 1st tu time baby 3 hari… gambar bawah tu lebih kurang umur sebulan. kulit x berapa nak cerah sangat.. hehe… habis 1 canister saya stop sebab malas nak minum. then saya perasan susu saya drop + baby asyik bangun banyak kali tengah malam mintak susu. lebih kurang smggu mcm tu saya beli lagik 1 canister.. saya perasan yang lepas minum blk, baby dah x berjaga mlm & susu makin pekat. bgn pg minum xyah breakfast dah sbb kenyang, mlm sblm tdo mmg confirm minum sbb xnk baby berjaga mlm mintak susu.. gambar yg pkai bj merah tu bby bru masuk 5 bulan.. x silap ESP yg ke 2 dah.. yg sbelah tu gamba 7 bulan, dan yg latest 10 bulan, canister ke 4… gmbar atas sblh gmba baru lahir… perbezaan dr segi warna kulit kat baby. ramai yg tegur dia makin putih tp sy buat xtau.. bila belek gamba2 lama baru nmpak beza dia… ramai yg ckp x boleh minum soya sbb nanti anak kulit sensitif. x perlu risau kot, Basic H kan ada.. tiap2 kali mandi letak setitik, kulit elok, demam pon x dtg dkt. stakat ni Alhamdulillah 1st time baby demam masa dia umur 8 bulan. Panas sgt bdn.. lepas berendam dalam air Basic H, dgn izin Allah turun suhu dia.. syukur sgt.. skrg si kecik ni suka try minum Ribena + ESP yang saya buat untuk husband.. Husband pon dah wajib minum ESP malam2, dia cakap pergi keje nanti x penat mcm sblm ni.. Yg penting 1 canister tu tahan 2 bulan walaupun 2 orang minum tiap2 hari.. InsyaALLAH nak amek Meal Shake pulak utk baby sebab ada offer bulan ni”


Ini merupakan supplement yang Puan Nurhafiza Zahari amalkan :
ESP

Basic-H
Alhamdulillah,dengan izin ALLAH,suhu badan baby turun selepas direndam dengan Basic-H..Dan kulit baby pula semakin putih setelah ibunya mengamalkan pengambilan ESP..ESP mempunyai banyak khasiat antaranya mencerahkan kulit,menjadikan kulit semakin gebu,memekatkan susu ibu,mengurangkan berat badan dan banyak lagi.

Ramai yang telah mengalami perubahan positif setelah mengamalkan supplement Shaklee ini,anda bila lagi? 🙂

SID 892528
Sms/Whatsapp 01112909545
Advertisements
0

1001 kegunaan BASIC – H SHAKLEE

Selamat malam semua…Panaskan mlm ni?Sekarang ni musim kemarau mcm2 pyakit boleh dtg..kulit keringlh, kulit gatalla..so kita haruslah ada perlindungan untuk seisi keluarga kita., kan?? Haa..so hrini eyda nk crita pasal BASIC – H Shaklee. ?Ramai yg tanya eyda..apa itu basic h? Elokke? Apa kelebihannya berbanding dgn produk2 lain? Haa meh sejukkan diri lapangkan dada bc kelebihan2 BASIC – H ini..belum try mmg tak tahu..dh try confirm jatuh cinta!

Tidak bertosik, Membersih secara Semulajadi
——————————————
Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate yang dua kali ganda lebih pekat ini memberi kuasa pembersihan yang lebih selamat dan berkesan sesuai digunakan bagi menangani seribu macam jenis kotoran rumah yang boleh digunakan pada bila-bila masa. Sebagai contohnya, bagi membersihkan kesan susu tertumpah di baju, bangkai serangga yang terlekat pada tingkap dan sos yang tertumpah di lantai. Itu hanya tiga daripadanya, masih terdapat 997 cara penggunaan yang lain.

Sesuai untuk membersihkan seribu macam jenis kotoran di rumah
———————————————————–
Kepekatan berganda di mana 16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air mampu memberi kuasa pembersihan yang hebat dan berkesanPencuci serbaguna yang berkesan untuk menanggalkan kotoran dan minyak pada sebarang permukaan yang boleh dicuci tidak kira di dalam atau di luar rumahDapat menanggalkan kotoran berminyak yang paling degil tanpa meninggalkan sebarang kesan minyakDua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H² dan hanya separuh diperlukan untuk muatan yang samaTidak perlu dibilas dan tidak meninggalkan kesan kotoran atau palitan

★★★Ni antara kelebihan @ 1001 kegunaan BASIC – H shaklee :
• Mencuci & membersih sayur-sayuran dan buah-buahan daripada racun & bahan kimia.
• Mencuci & membersih ikan, ayam & daging & makanan laut daripada bahan awet.
• Mencuci & membersih makanan basah spt. Mee kuning, kuehtiau dsbnya daripada bahan awet.
• Mencuci & membersih tempat dan peralatan memasak (terutama yang berminyak).
•Mencuci & membersih bilik air, tandas, tangki, sinki, cermin tingkap, rak buku, almari & etc.
• Mencuci badan, tangan dan kaki daripada daki kotoran, pijar lada, dakwat marker pen, minyak & etc.
• Mencuci & membersih lantai serta alat permainan.
• Menanggalkan gula-gula getah pada baju & etc.
• Mengasah pisau.
• Membersih dakwat pen pada tangan, baju & etc.
• Menghapuskan kutu di atas kepala.
• Terkena minyak, air panas atau melecur terkena benda panas.
• Menghindarkan & membunuh serangga seperti lipas, nyamuk, semut, lalat & etc.
• Demam panas (sebelum berjumpa doctor).
• Sakit gigi.
• Gatal-gatal pada badan atau miang (masalah kulit).
• Ulser dan mulut berbau.
• Penyubur tanaman dan penggembur tanah.
• Menghilangkan karat dan daki pada barang kemas, jam tangan & etc.

Perbezaan Shaklee
——————
Selamat
Tidak bertoksik
Tanpa gas beracun
Tanpa bahan kimia berbahaya
Tanpa bahan pewangi
Lembut pada tanganpH seimbang
Tanpa klorin

Berkesan
———-
Berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyakKepekatan berganda – 16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air.Dua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H di mana hanya separuh diperlukan untuk muatan yang sama.

Mesra Alam
———–
Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa.
Biorosot
Tanpa fosfat
Bungkusan yang boleh kitar semula
Tanpa bahan pewarna
Selamat untuk sistem septik dan pembentungan

》》Ni bru sbahagian dr klebihannya tau! Nk th lbh kna tryla!! Hehe..Sebotol BASIC – H ni tahan sehingga 6bulan tau kerana kepekatan kandungan.Klau uolls bmint blh hbgi eyda ok! 0136950675 (sms / whatsapp / viber )
Untuk order & Info :
Eyda Sukiman (ID 892528 )
0136950675 ( sms / whatsapp / viber )
Email : mummyhealthyvitastore@gmail.com