0

Promo Ogos 2014 – GLA COMPLEX

Setiap bulan Shaklee akan mengadakan promosi produk, berbentuk beli 6 botol, dan dapat percuma 1 botol.

Bulan ini, promosi dari Shaklee adalah supplement GLA.

Beli 6 botol GLA, dan dapatkan 1 botol percuma.

10584086_10204372568055451_4124845615988519810_n

GLA merupakan nama pendek untuk Gamma Linoleic Acid.

Oh, ia tak berasid ye,jangan risau 🙂 , nama je macam tu.

GLA adalah supplement kewanitaan. Ia berkait rapat dengan membetulkan masalah hormon wanita.

Sebab itu, wanita yang mempunyai masalah period tak stabil, masalah period lambat datang, senggugut semasa period, masalah menopause, semua ini sangat bagus untuk amalkan GLA

GLA akan bertindak membetulkan masalah hormon di dalam tubuh wanita.

Biasanya kita perlukan 2-3 botol GLA untuk mendapatkan kesan yang terbaik.

Harga untuk sebotol GLA hanya RM 91.25

**GLA Complex ni pun sesuai untuk semua peringkat kanak-kanak & juga lelaki ya.

Untuk order, anda boleh hubungi saya:

Eyda Sukiman
Sms/Whatsapp 0111 290 9545
Kedai Vitamin Eyda – Kota Bharu & Machang
Kedai Vitamin Kelantan – Kota Bharu & Machang
Mummy Healthy Vita Store

Advertisements
0

[ Info ] Coklat Dan Ibu Hamil – Boleh atau Tidak?

image

Coklat dah tentu menjadi makanan favorite kanak-kanak. Dan tak lupa, yang dewasa pun gemarkan coklat. Tetapi pengambilan coklat perlulah dikawal, kalau tidak nanti berat badan pun meningkat. Betul? Lain pula ceritanya dengan ibu hamil.

Bolehkah ibu hamil makan coklat? Apa kebaikan coklat untuk ibu yang sedang hamil? Kami ingin kongsikan dengan anda.

image

 Kandungan theobromine dalam koko, terutama di dalam coklat pahit (dark chocolate) dapat mengelakkan pre-eklampsia semasa hamil.

image

Kandungan theobromine itu juga membantu meluaskan pembuluh darah dan dapat membantu melancarkan pengaliran darah ibu yang sedang hamil

Kajian membuktikan bahawa ibu yang gemar memakan coklat sepanjang kehamilan melahirkan bayi yang lebih sihat dan ceria

image

Coklat mengandungi flavanoid yang mengandungi anti-oksidan yang boleh menguatkan sistem imunisasi bayi dan juga ibu

image

Coklat pahit mengandungi anti-oksidan yang membantu menjaga kesihatan jantung ibu dan juga bayi

image

Oleh itu, jangan khuatir untuk makan coklat. Tetapi carilah coklat pahit (dark chocolate) yang ada pelbagai kebaikan. Selamat menempuh alam kehamilan dengan penuh kegembiraan!

Nak cuba SET HAMIL SHAKLEE ?
Hubungi Eyda untuk keterangan lebih lanjut ! 🙂

Ceria & Sihat ketika Hamil 🙂

Eyda Sukiman
Sms/Whatsapp 0111 290 9545
Kedai Vitamin Eyda – Kota Bharu & Machang
Kedai Vitamin Kelantan – Kota Bharu & Machang
Mummy Healthy Vita Store