Mighty 3 Gems – Puasa Lebih Bermakna & Bertenaga tanpa Haus & Lapar

image

Assalamua’alaikum semua readers sekalian. Untuk entry kali ni Eyda nak story tentang Set Mighty 3 Gems yang sangat awesome untuk ATASI KELETIHAN KETIKA BERPUASA.

Bulan Ramadhan ni ramai pulak yang tanya pasal Set Mighty Triple Gems/Set Puasa Shaklee ni kan..So harap entry ini akan dapat membantu anda-anda semua :).

image

Kebiasaannya, ketika berpuasa, ramai diantara kita yang rasa sangat bertenaga lepas bersahur tetapi semakin kurang bertenaga bila menjengah ke tengahari sebab waktu ni sistem badan kita dah terbiasa untuk menerima makanan yang akan ditukarkan kepada tenaga, betul tak?

Bila dah tiba waktu petang, lutut dan badan pun dah mula rasa menggeletar sikit-sikit. Lagi-lagi la untuk PESAKIT GASTRIK, IBU MENYUSU, IBU HAMIL, PESAKIT DIABETES, & ORANG-ORANG TUA.

Disinilah istimewanya Set Mighty 3 Gems Shaklee ni. Sebab dalam set ni ada ESP, Mealshake dan Performance Drink. Setiap satu produk ni ada keistimewaan dan peranan masing-masing untuk membantu kita kekal bertenaga sepanjang berpuasa.

image

Kelebihan/Khasiat Set Mighty Triple Gems Shaklee

1) ESP

-Non-GMO soya yang sangat sedap, lemak-lemak berkrim disukai ramai

-Rendah glisemik, dimana tenaga dari makanan akan dilepaskan perlahan-lahan supaya badan kita sentiasa bertenaga dan tak lesu sepanjang hari tak kira kita puasa atau pun tidak

-Sangat bagus untuk PESAKIT GASTRIK yang cepat rasa pedih perut bila lapar

-Siapa yang minum ESP ni setiap hari, kulit akan jadi lebih cerah, parut makin hilang, kulit jadi halus dan lembut semulajadi

2) MEALSHAKE

-Setiap bancuhan Mealshake ni menyediakan 19 jenis vitamin/ galian penting, protein dan serat yang diperlukan oleh badan kita setiap hari

-Sangat bagus untuk bagi rasa kenyang

-Bagi tenaga yang berpanjangan sepanjang bulan puasa

-Ibu-ibu yang hamil atau menyusukan baby, sangat-sangat digalakkan amik Mealshake ni sebab korang sangat-sangat memerlukan tenaga extra

3) PERFORMANCE DRINK:

-Mengekalkan kandungan air dalam badan

-Seimbangkan elektrolit dalam badan supaya badan tak dehydrasi yang menyumbang rasa dahaga yang sangat-sangat terutama ketika panas dan juga semasa puasa

-Bagi tenaga serta merta. Ni yang paling best ni tau.

Okey ni antara testimoni customer yang pernah consume SET MIGHTY TRIPLE GEMS ni..

image

Kalau rasa2 anda nak cuba set ni bolehla hubungi Eyda ya..In shaa Allah konsultasi pemakanan akan diberikan..

Customer is my priority 🙂

Ikhlas,
Agen Shaklee yg juga ambil Set Puasa ni 🙂

Eyda Sukiman
SID 892528
Sms/Whatsapp 01112909545
Pages : Mummy Healthy Vita Store

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s