< TESTIMONI > Kehamilan bersama Supplement Shaklee : Tiada Lagi Sembelit & Kekejangan

My 1st, 2nd and 3rd pregnancy dulu selalu sembelit, biasa lah kan bila dah boyot tu. 

Then masa breastfeed anak ke-3, berjumpa dengan Shaklee. Saya makan Set Breastfeeding, dan continue je sampai la sekarang ni pregnant anak ke-4, now dah 7 months, still continue sahaja suplement yang breastfeeding tu juga (Vita C, Vitalea, Omega Guard, Ostematrix).

Saya tak tahu lah mungkin faktor pemakanan saya, tapi rasanya supplement tu semua pun memang membantu saya. Setakat 7 bulan mengandung ni belum sekali pun saya sembelit, cramp pun tak pernah lagi. Alhamdulillah saya sihat setakat ni ;)” – Puan Adilah

Untuk Info & Order: 
Eyda Sukiman
Shaklee Independent Distributor 
Shaklee ID – 892528
Email: mummyhealthyvitastore@gmail.com 
SMS/Whatsapp: 0136950675

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s