< TESTIMONI > VIVIX MENGURANGKAN PARAS DIABETES UMMI & MERAWAT SAKIT ABAH

Assalamualaikum dan selamat pagi semua..Harini 23 MEI ..so masih lagi berbaki 8 hari untuk promosi VIVIX BELI 6 PERCUMA 1 DAN PERCUMA KEAHLIAN SEUMUR HIDUP.

Disini eyda sertakan testimoni-testimoni customer yang pernah beli VIVIX untuk parents mereka πŸ™‚

>>TESTIMONI 1<<

“Testimoni abah sendiri….

sejarah sakit abah 2012 tidak boleh dikenang…tiba2 je abah jatuh sakit..sakit yg boleh membawa maut…

Darah tinggi yg melampau membawa ke serangan Jantung dan pendarahan dlm kepala…berkampung di hospital Klang hampir sebulan…di PPUM 2 minggu..darah beku merebak ke sebelah kanan kepala hingga abah strok sebelah kiri badan dan yg pling kami tak mahu ingat abah lupa siapa yg ada disekelilingnya….sebak pulak…

Kalau nak cerita mmg panjang…tapi kini dah 3 botol Vivix abah consume…kesihatan abah makin pulih…Alhamdulillah…dulu siapa jangka abah boleh berjalan kembali, bawa motor keliling kampung, pergi masjid…pergi ke pasar..

Memang syukur sangat2…dapatkan vivix sempena bulan promosi…harga Meletop utk customer saya..”

-PUAN Asnie FaisIzzull –
(https://www.facebook.com/asnie.faisizzull?hc_location=stream)

>>TESTIMONI 2<<
“ni umi saya. umur umi saya 55 tahun [lahir tahun 1958]


bermula VIVIX mac 2013. masa tu bacaan diebetes 29. huuuuuuu….seriau. takut kene inject insulin sendiri.

jadi, umi KONSISTEN VIVIX + ubat hospital

kalau ada sakit, ubat hospital jgn tinggal ye. shaklee sebagai pembantu, jangan 100% bergantung.
minggu lepas, umi cek darah, dah jadi 11. Alhamdulillah. dah lama x turun serendah tu. syukur

semalam umi call saya. g repair basikal. nk naik basikal pusing2 kampung. sekarang pinjam basikal makcik.

tergelak saya. dah berpuluh tahun x naik basikal. sebab pening. tp sekarang dah x pening umi cakap. baru sebulan ambik vivix.

sungguh saya terpesona

hubungi pengedar masing masing ye =]”

-PUAN NINI KOPIAH KAIT-
(https://www.facebook.com/nininisrin.shop?hc_location=stream)




Mereka telah merasai keberkesannya..anda pula bila?Jom hadiahkan VIVIX untuk ibu bapa kita πŸ™‚
Kesihatan mereka lebih tinggi nilainya jika dibandingkan dengan wang yang dikeluarkan πŸ™‚ betul tak?So jom kita spentkan sedikit wang kita untuk kedua ibu bapa kita..tak rugi pun πŸ˜€

INFO & ORDER :
ID 892528
Sms/whatsapp 0136950675


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s